Порівняння
0 0 

Скільки коштує макбук і в чому його принципова відмінність

16.11.2021

Macbook, в порівнянні зі звичним ноутбуком, є продуктом принципово іншого підходу до техніки, свого роду філософії Apple. Компанія зарекомендувала себе як виробник високоякісної техніки, що не має аналогів в питаннях зручності і надійності користування. З огляду на, скільки коштує Macbook, багато користувачів сумніваються в розумності такої покупки. Для того щоб зрозуміти, наскільки Macbook краще ноутбука, необхідно розібратися в його особливостях.

Перша відмінність техніки компанії Apple від звичних всім ноутбуків-це операційна система. На макбуках встановлена Mac Os, візуально відрізняється від Windows інтерфейсом, простий, зрозумілою логікою роботи, наявністю безкоштовної версії офісних програм, відсутністю вірусів. Операційна система забезпечує ідеальну взаємодію всіх встановлених програм і підключених гаджетів бренду Apple.

Безперечним плюсом макбуков є високотехнологічна збірка. Його рідкокристалічні ультратонкі екрани з відмінною передачею кольору, оптимальною контрастністю і особливою якістю шрифту забезпечують ідеальну деталізацію зображення, комфортні умови роботи, крім того, захищають очі від шкідливого впливу за рахунок вбудованих синіх фільтрів. Клавіатура макбуків має принципово іншу схему функціонування, завдяки чому визнана однією з кращих у своєму сегменті. Користувачі повною мірою оцінили максимально швидкий відгук клавіш і вбудоване підсвічування, автоматично активується в темному приміщенні.

Унікальною особливістю продукції компанії Apple є не висока потужність і продуктивність, а швидкість і якість роботи. Завдяки цьому навіть без ультрасучасного процесора забезпечується безперебійна робота протягом багатьох років. Ефективність обладнання пов'язана з наявністю великого обсягу віртуальної пам'яті, тому навіть через 6 років з моменту випуску MacBook Pro залишається таким же швидким і надійним, як і нові моделі.

Як користуватися макбуком: особливості пристрою

Користувачі, які перейшли з Windows на Mac OS, відзначають простоту і зручність її використання. Зважившись на таку покупку, важливе значення має, який макбук вибрати. Вони відносяться до пристроїв преміум-якості, тому їх вартість досить висока. Дійсно, ціна деяких макбуків рівнозначна вартості двох ноутбуків з приблизно аналогічними технічними параметрами. Крім того, складність рішення, який вибрати макбук, полягає в обмеженому асортименті. Apple-консервативна компанія, що пропонує 2-3 різновиди моделей простого дизайну. Однак абсолютна надійність пристрою повністю окупає вкладені кошти. Адже, як відомо, за високу якість завжди доводиться платити.

Чи варто купувати макбук: плюси і мінуси продукції Apple

Зважитися на покупку дорогого пристрою, оснащеного принципово іншою оперативною системою, досить складно. Тут важливо виходити з ряду факторів: призначення, характеру роботи, вимог до пристрою, особистих переваг. Macbook який вибрати, більшою мірою визначає бюджет. Вся продукція має безперечні переваги, в число яких входять:

  • автономність;
  • ергономіка;
  • закритість системи;
  • відсутність необхідності в ремонті;
  • хороший дизайн;
  • Висока якість звуку;
  • незначна вага.

Батарея макбука забезпечує автономну роботу без підзарядки протягом 10 годин, а закритість операційної системи надійно захищає від різних вірусів і хакерських атак. З іншого боку, продукція має досить високу вартістю, її операційна система не оновлюється і в порівнянні з Windows має обмежену кількість додатків та ігор.

Практично всі моделі макбуків орієнтовані на офісне використання і для людей творчих професій. Вони не передбачають модифікацію та оновлення, але прослужать набагато довше, ніж звичайні лептопи.

Новий або бу макбук: який вибрати?

Вирішивши для себе, що краще, макбук або ноутбук, і визначившись з вибором на користь першого, виникає ряд інших питань. Сучасні моделі макбуків, що володіють незаперечними перевагами, мають більш ніж високу вартість. В цьому плані має сенс задуматися про покупку бу комп'ютерів. Найчастіше користувачі, дізнавшись, скільки коштує макбук АІР і порівнявши його технічні характеристики з іншими моделями, приймають рішення купити бу техніку з Європи. В інтернеті можна знайти багато інформації про те, як перевірити бу макбук, щоб покупка себе виправдала. Основними перевагами БУ ноутбуків та іншої комп'ютерної техніки, що була у вжитку, є:

  • незмінно висока якість оригінальної продукції;
  • доступна вартість;
  • довговічність.

Компанія випускає продукцію, технічні характеристики якої дозволяють їй залишатися актуальною протягом 10 років з моменту створення як мінімум.

Бу техніка від інтернет-магазину РС: оптимальна економія

В даний час багато компаній пропонують техніку «з історією». Однак далеко не кожна з них реалізує по-справжньому якісну. Відмінною особливістю інтернет-магазину PC є продаж оригінальної продукції світових брендів. В асортименті магазину представлений широкий вибір ноутбуків, персональних комп'ютерів, моніторів, девайсів за зниженими цінами. Вони можуть мати незначні візуальні дефекти у вигляді потертостей або подряпин на корпусі, які не впливають на працездатність пристрою.

Техніка від виробників зі світовим ім'ям відрізняється високою надійністю і довговічністю, тому навіть через кілька років після виходу в світ залишається такою ж функціональною, потужною і продуктивною. Вибір оригінальних ноутбуків світових брендів - це можливість за відносно невисоку ціну отримати пристрій, максимально задовольняє всі потреби.