Порівняння
0 0 

Топ 5 ноутбуків від 3 до 5 тисяч гривень в Україні

24.01.2020

Цифрова техніка користується сьогодні неймовірною популярністю. З її допомогою вирішуються різні завдання, для кожної з яких можна знайти свою модель ноутбука. Якщо ви вирішили купити ноутбук бу, то наша пропозиція дозволить отримати надійне обладнання від відомого бренду, яке знаходиться в ідеальному стані. В інтернет-магазині pc.com.ua ви гарантовано знайдете недорогу техніку, про яку раніше доводилося тільки мріяти.

Купити ноутбук БУ Lenovo ThinkPad T440p: особливості моделі

Девайси від компанії Lenovo користуються великою популярністю, що не дивно, оскільки бренд приділяє особливу увагу якості комплектуючих і їх взаємодії. Купити ноутбук бу в інтернет-магазині pc com ua ви можете в будь-який час, а досвідчені фахівці нададуть додаткову інформацію про обраної моделі. ThinkPad T440p є одним з кращих рішень для бізнесу. Пристрій оснащений 14-дюймовим екраном, завдяки чому вдається гарантувати мобільність. Ноутбук для роботи та навчання завжди під рукою, що дозволяє відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації.

Модель стала знаменитою завдяки своїй продуктивності, енергетичної ефективності та довговічності. Для вирішення різних завдань пристрій одержав процесор Intel Core, який належить до четвертого покоління. Довговічність багато в чому забезпечена за допомогою надміцного корпусу, який був перевірений на дотримання військових стандартів США.

Купити БУ Ноутбук Fujitsu Lifebook P701: поєднання легкості і потужності

Бренд представив лінійку ноутбуків, які відрізняються високою універсальністю і невеликою масою. З їх допомогою вдається вирішувати різні щоденні завдання, з якими стикається активна людина. Екран має діагональ 12,1 дюйма, а батарея розрахована на тривалий період експлуатації пристрою в автономному режимі. Фізичні пошкодження жорсткого диска виключені завдяки датчику ударів ShockSensor, що забезпечить збереження особистої інформації.

Модель оснащена всіма необхідними модулями зв'язку:

  • 3G / UMTS;

  • Bluetooth;

  • WLAN.

Вибираючи даний ноутбук, ви завжди будете залишатися на зв'язку незалежно від часу і місця. Модель придбала додаткову ергономіку, для чого було вибрано покриття антивідблиску дисплея і світлодіодне підсвічування. Даний ноутбук для роботи і подорожей стане надійним супутником для будь-якого власника.

Замовити ноутбук Б У Fujitsu Lifebook P702. Б у ноутбук з процесором Intel Core I5

Купівля пристрою, який дозволить познайомити дитину з цифровими технологіями, є відповідальним кроком. Такий девайс повинен бути досить простим в плані управління, а також надавати повний набір можливостей. Ноутбук для дитини P702 користується великою популярністю серед покупців. Він має невелику діагональ і компактний корпус. Батарея демонструє хороший запас автономності, завдяки чому ноутбук став ще більш мобільним. Забезпечити ефективну роботу пристрою дозволяє сканер відбитку пальців, що виключає небезпеку крадіжки. Пристрій дозволяє підключатися до різних мереж і аксесуарам, використовуючи стандарти 4G / UMTS, WLAN і Bluetooth.

Купити Б У Ноутбук HP Elitebook 2530P. Досконалість бренду Hewlett Packard

Якщо в процесі роботи не потрібно запускати потужні графічні редактори або сучасні ігри, то ноутбук для нескладних завдань в особі EliteBook 2530p стане ідеальним вибором. Модель привертає увагу мінімальною масою 1,3 кг, що робить її одним з найбільш компактних і легких рішень для бізнесу.

Девайс отримав сучасний дизайн, який успішно протестований за стандартом MIL-STD 810F. Це є зайвим підтвердженням того, що виробник використовує кращі матеріали для виробництва обладнання. Покупці можуть отримати доступ до різних функцій завдяки установці операційної системи Windows. Процесор Intel Centrino відрізняється низькою напругою, завдяки чому вдається подовжувати термін автономної експлуатації. Наявність ємного жорсткого диска дозволить зберігати великий обсяг даних, які завжди під рукою.

Купити БУ Ноутбук Toshiba Portege R830 13 діагональ дисплея

Ноутбук для бізнесу в офіс повинен залишатися швидким, потужним і гарантувати найвищий ступінь захисту даних. Всіма цими якостями володіє модель Portege R830. Пристрій працює на базі процесора Intel Core, а продуктивність відноситься до непоборну переваг моделі. Щоб забезпечити якісне охолодження комплектуючих, виробник реалізував систему Airflow Cooling, яка була створена інженерами Intel і Toshiba. Максимальний час роботи від батареї становить до 15 годин, що дозволяє протягом усього робочого дня виконувати завдання без додаткової зарядки. Покупці мають можливість вибирати серед безлічі колірних рішень.

Комплектуючі укладені в стильний магнієвий корпус. Конструкція відрізняється ергономічністю, створюючи зручну опору для рук. Щоденне використання не залишить слідів на корпусі. Використання трехосного датчика дозволяє убезпечити обладнання від пошкоджень при транспортуванні. Модель має масу в 1,5 кг, що робить її ще більш універсальним рішенням.

Основні висновки для вибору БУ ноутбука до 5000 грн.

Для більшості покупців ціна на ноутбук бу є ключовим моментом при покупці. Справа в тому, що нова модель з аналогічними характеристиками коштує в рази дорожче. До того ж багато моделей вже не випускають, що дозволяє отримати ексклюзивне рішення. Якщо ви давно мріяли про продуктивному або тонкому девайсе, але не бажаєте витрачати великі суми, то обов'язково скористайтеся нашою пропозицією. Розширена гарантія на 9 і на 12 місяців за додаткову плату стане ще однією причиною звернутися за допомогою до професіоналів.