Порівняння
0 0 

Найпродуктивніші моделі БУ комп'ютерів 2020 від PC.COM.UA

24.01.2020

Персональний комп'ютер - незамінний інструмент для роботи, розваг і пошуку інформації. ПК можна зустріти в більшості офісів, а їх різноманітність дозволяє врахувати будь-які потреби в процесі вибору. В інтернет-магазині pc.com.ua ви без зусиль знайдете обладнання, яке виявиться досить продуктивним, зберігаючи привабливу вартість. Ми підготували список з декількох моделей ПК, які користуються популярністю серед різної аудиторії покупців.

Купити бу системний блок ПК Lenovo P300 SFF - відмінний варіант для роботи

Потужний ПК для складних завдань знаходить собі застосування в самих різних сферах:

  • для проектування будівельних систем;
  • при створенні інженерних технологій;
  • при виконанні обчислювальних операцій.

У порівнянні з попередниками, нова техніка отримала додатковий обсяг пам'яті, максимальний в своїй лінійці. У той же час ціна обладнання залишається демократичною. Доступна система дозволяє вирішувати різноманітні завдання. З її допомогою вдається модернізувати ІТ-відділ, а також створити комфортні умови для персоналу. Устаткування працює під ОС Windows 7 і Windows 8.1, що робить його ідеальним вибором для сучасного бізнесу.

Купити Б У системний блок ПК DELL 9020 Tower

Кожен покупець прагне до того, щоб мінімізувати витрати на обслуговування техніки. Персональний комп'ютер з новою відеокартою дозволить легко впоратися з цим завданням. Життєвий цикл персонального комп'ютера буде максимально тривалим завдяки використанню сучасних компонентів, оптимізованих для спільної роботи. Забезпечити бездоганну продуктивність дозволяє процесор Intel Core з тактовою частотою 3,90 ГГц. Відеокарта GeForce GTX 1050Ti 4GB відмінно проявить себе під час запуску ігор або вимогливих графічних програм. Обсягу оперативної пам'яті в 16 GB вистачить для вирішення будь-яких поставлених завдань.

Не менш важливим для сучасного ПК є зберігання інформації, що у випадку з DELL 9020 забезпечує SSD на 480GB. Така комплектація дозволила системного блоку стати одним з найбільш універсальних і недорогих рішень на сьогодні.

Замовити Б / У системний блок DELL VOSTRO D17M - ігровий звір

Комп'ютер для новітніх ігор повинен демонструвати комплектуючі в бездоганному стані, яке протестовані в умовах спільної роботи. Розглядаючи модель DELL VOSTRO D17M, варто уважно вивчити характеристики, якими володіє ПК. В першу чергу увагу заслуговує процесор. Перед нами чіпсет Intel Core i5, який відповідає за швидкодію і запуск найвимогливіших завдань. Тактова частота 3,40 ГГц дозволяє використовувати процесор навіть в сучасних ігрових платформах. Відеокарта є інтегрованою. Її виробником є компанія Intel, тому про якість відтворення графіки можна не переживати.

Щоб подібна конфігурація виявилася ефективною, її потрібно доповнити достатньою кількістю пам'яті. У комплект входить 16GB ОЗУ, що є стандартним рішенням для ігрових систем. Обсягу простору на жорсткому диску в 1TB буде досить, щоб зберігати улюблену колекцію фільмів та ігор.

Купити БУ комп'ютер Fujitsu Esprimo P520 - зручність в бізнесі

Виробники комп'ютерів прагнуть урізноманітнити лінійку своєї продукції, щоб будь-який покупець міг знайти пристрій під свої потреби. Саме так з'явився системний блок ESPRIMO P520, який відрізняється високою потужністю і ідеально підходить для ресурсномістких додатків. Якщо ви шукаєте ПК для дизайнерів і програмістів, то дана пропозиція слід розглянути в першу чергу. Ми пропонуємо обладнання в привабливою цінової категорії, завдяки якому вдасться успішно виконувати щоденні завдання.

У замовників є можливість визначити конфігурацію індивідуально, ніж слід обов'язково скористатися. Завдяки високій продуктивності, купити системний блок мріють багато людей. Процесори Intel Core давно довели, що вони ідеально підходять для сучасних умов. Системний блок дозволить істотно знизити навантаження на ІТ-персонал в компанії. Завдяки DeskView Admin, можливості керування пристроями розширюються.

Системний блок відповідає стандартам ENERGY STAR. У збірку входить блок живлення, ККД якого не нижче 85 відсотків. Якщо ви ще не встигли вибрати відповідне обладнання для свого бізнесу або будинку, тоді сміливо скористайтеся нашою допомогою. У каталозі компанії представлений великий асортимент продукції, яка відома своєю надійністю, продуктивністю і низькою вартістю.